Zucchinicarbonara med ärter

Zucchinicarbonara med ärter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Carbonara med mera grönt och mindre pasta. Välj små zucchini, de har fastare kött.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Hyvla långa remsor av zucchini med osthyvel. Skär den innersta delen i skivor och blanda med olivolja och pressad citron. Vispa ihop grädde, hälften av osten, salt och peppar. Riv i vitlöken. Fräs zucchinin i smör-&rapsolja i en stekpanna, tillsätt ärterna på slutet. Vänd ner gräddblandning, zucchini och ärter i spagettin och blanda. Servera genast med äggulor och resten av osten.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 695 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 62 g
  • Fett: 38 g

Skriv ut

Källa: