Skördepasta
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
En trevlig höstvariant på klassikern carbonara.
Ingredienser
|
Färsk majskolv eller 2 dl majskorn
|
1 |
|---|---|
|
Morötter, ca 200 g
|
2 |
|
Liten zucchini, ca 300 g
|
1 |
|
Broccoli, ca 250 g
|
1 |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Rökt sidfläsk
|
200 g |
|
Pasta, gärna fullkorn
|
360 g |
| 4 dl | |
|
Svartpeppar
|
1 tsk |
| 100 g | |
|
Rucola
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
855 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,8 g |
| Protein: | 16,2 % | 34,1 g |
| Fett: | 40,7 % | 39,4 g |
| Kolhydrater: | 43,1 % | 90,6 g |