Enkel spaghetti carbonara

Enkel spaghetti carbonara

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(289 st)

15 min

Som ett proffs i köket svänger du snabbt ihop spaghetti carbonara med hjälp av färdig pastasås.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  2. Värm såsen under omrörning och rör ner skinkan. Lägg upp spaghettin i 4 djupa tallrikar och fördela såsen över.
  3. Toppa med äggulor, svartpeppar, ost och lite färsk oregano. Servera med sallad.

Tips:

Hacka och frys in örter som ledsnat eller mixa en prästo, en mild pesto på stekt vitlök och prästost.
Frys in överbliven kokt pasta. Fyll på med pasta allt eftersom det blir över. Perfekt till gratänger.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 525 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 61 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag