Yoghurtgrädde med frukt och honungsnötter

Yoghurtgrädde med frukt och honungsnötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Honungsnötterna ger sötma och crunch till den här goda desserten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Rosta nötterna i en torr, varm panna. Tillsätt 2 msk honung och låt koka ihop ca 1 min. Bred ut på bakplåtspapper. Låt kallna. Grovhacka honungsnötterna. Vispa grädden lätt. Tillsätt yoghurt och kardemumma. Fortsätt vispa till krämig konsistens. Skiva bananerna. Kärna ur och klyfta nektarinerna. Fördela frukten i glas och klicka på yoghurtgrädden. Toppa med honungsnötterna och ringla över resten av honungen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 435 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem