Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Len pannacotta med kraftig chokladsmak och friskhet från syrad grädde. Variera att toppa med färska bär efter säsong och humör!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • blandade färska bär t ex björnbär och blåbär
  • ev hasselnötter
  • ev kakao

Gör så här:

Gör så här:

Hacka chokladen. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten, minst 5 min. Koka upp syrad grädde med delad och urskrapad vaniljstång. Tillsätt gelatinbladen och chokladen, rör slätt. Vänd ner chokladblandningen i yoghurten till en slät smet. Häll upp i portionsglas och låt stelna i kyl minst 2 tim. Toppa med bär, grovhackade nötter och pudra ev över kakao.

Näringsvärden, per port exkl nötter

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem