Vitlöksgratinerade musslor

Vitlöksgratinerade musslor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Saffran och vitlök ger musslorna läcker smak och fin färg.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Häll av musslorna och fördela dem i 4 portionsformar. Skala och finhacka vitlöken. Fördela vitlöken över musslorna. Rör ihop crème fraiche och saffran. Klicka det över musslorna och strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 10-12 min.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 135 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa: