Vitlöksgratinerade aptitretare
25 min
Förrätt
Tillbehör
•
Vitlöksgratinerade skaldjur, sniglar eller champinjoner - du väljer! Rätten är inspirerad av det klassiska receptet på sniglar, escargots, gratinerade med vitlökssmör.
Ingredienser
|
Kokta sniglar, musslor, räkor eller stekta små champinjoner
|
24 |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
| 75 g | |
|
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
|
Ströbröd
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
199 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 20,6 % | 10,1 g |
| Fett: | 72,7 % | 16,4 g |
| Kolhydrater: | 6,7 % | 3,3 g |