Vitlöksfisk med pinjenötter

Vitlöksfisk med pinjenötter

Fixa en underbart god fiskmiddag med minimal arbetsinsats.
Betyg (37 st)

Mitt betyg:

Vitlöksfisk med pinjenötter

Fixa en underbart god fiskmiddag med minimal arbetsinsats.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner
  • 500 g koljafiléer
  • 3 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja original flytande matfett
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • pressad saft av 1/2 citron
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm svartpeppar
  • 1/2 dl hackad färsk persilja
  • 1/2 dl pinjenötter
  • 3 dl ris
  • 250 g bladspenat

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll över smör-&rapsolja blandad med vitlök och citronsaft. Strö över salt, peppar, persilja och pinjenötter. Stek i mitten av ugnen 15-20 min. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Fräs spenaten i lite smör-&rapsolja, smaka av med salt och peppar. Servera fisken med ris och spenat.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 16 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.