Vit chokladfudge med ananas och rostad kokos

Vit chokladfudge med ananas och rostad kokos

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

Chokladdoftande delikat fudge. Kokos och ananas ger en lite syrligare fudge med härlig karaktär. Perfekt som gå-bort-present!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 30 st

  • 1 dl torkad ananas
  • 1 dl rostade kokoschips

Gör så här:

Gör så här:

Blanda socker, grädde, ananasjuice och sirap i en kastrull. Koka upp under omrörning till sockret löst sig. Sänk till medelvärme och låt sjuda till en temperatur på 118°, eller tills smeten klarar kulprovet. Dra åt sidan och låt svalna något. Hacka chokladen. Tillsätt choklad och smör, rör tills allt löst sig, ca 3 min. Häll smeten i en form med bakplåtspapper, ca 15x20 cm. Strö över ananas och kokoschips. Låt fudgen stelna i rumstemperatur, minst 6 tim. Skär i 30 bitar.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem