Vispad chokladpannacotta med granatäppelkärnor och mandelkross
3 tim 30 min
Dessert
Efterrätt
•
&format=jpg)
Ett busenkelt sätt att göra en riktigt god och chokladmousse-liknande dessert! Detta är ett recept du garanterat kommer att lyckas med. Se bara till att smeten blir riktigt kall innan du vispar upp den, den bör stå i kylen över natten.
Ingredienser
Pannacotta:
Gelatinblad
|
1 |
---|---|
Vit choklad
|
100 g |
3 dl | |
Vaniljstång
|
½ |
Granatäpple
|
1 |
---|---|
Saltad rostad mandel
|
25 g |
Gör så här
Viid servering:
Näringsvärden, per port
Energi:
320 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 12 g |
Fett: | 29 g |

