Fikonchutney till ost

Fikonchutney till ost

Betyg

(20 st)

En ny smakdimension till ost. Bara så gott! Kvibille cheddar, Kvibille ädel och Høng brie är fina ostsmaker ihop. Beräkna ca 100 g/person.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g torkade fikon
  • 1½ dl vatten
  • pressad saft av ½ citroner
  • 2 msk grovhackade valnötter
  • 1 msk madeira

Gör så här:

Gör så här:

Strimla fikonen. Blanda fikon, vatten och citronsaft i en kastrull. Koka på svag värme utan lock ca 10 min. Låt svalna. Rör ner nötterna och madeira. Servera till osten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem