Fikonchutney till ost

Fikonchutney till ost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(20 st)

En ny smakdimension till ost. Bara så gott! Kvibille cheddar, Kvibille ädel och Høng brie är fina ostsmaker ihop. Beräkna ca 100 g/person.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g torkade fikon
  • 1½ dl vatten
  • pressad saft av ½ citroner
  • 2 msk grovhackade valnötter
  • 1 msk madeira

Gör så här:

Gör så här:

Strimla fikonen. Blanda fikon, vatten och citronsaft i en kastrull. Koka på svag värme utan lock ca 10 min. Låt svalna. Rör ner nötterna och madeira. Servera till osten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem