Bullar med brie och chorizo

Bullar med brie och chorizo

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Godaste picknickbrödet fyller du med kryddig korv och krämig ost. Lätt att ta med och att äta på utflykten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 24 st

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Värm mjölken med smör-&rapsolja till ca 37°. Smula jäst och salt i en degbunke, häll över mjölkblandningen och lös upp jästen. Tillsätt det mesta av mjölet och arbeta degen minst 5 min till en smidig deg. Låt jäsa övertäckt ca 30 min. Kavla ut degen till en rektangel ca 55x40 cm. Skär osten i skivor. Fördela chorizo och ost på degen. Rulla ihop till en rulle och skär 24 bullar. Lägg på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa ca 20 min. Sätt ugnen på 250°. Pensla bullarna med ägg och strö över oregano. Grädda bullarna i mitten av ugnen 8-10 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 105 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem