Bullar med brie och chorizo

Bullar med brie och chorizo

Betyg

(8 st)

Godaste picknickbrödet fyller du med kryddig korv och krämig ost. Lätt att ta med och att äta på utflykten.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 24 st

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Värm mjölken med smör-&rapsolja till ca 37°. Smula jäst och salt i en degbunke, häll över mjölkblandningen och lös upp jästen. Tillsätt det mesta av mjölet och arbeta degen minst 5 min till en smidig deg. Låt jäsa övertäckt ca 30 min. Kavla ut degen till en rektangel ca 55x40 cm. Skär osten i skivor. Fördela chorizo och ost på degen. Rulla ihop till en rulle och skär 24 bullar. Lägg på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa ca 20 min. Sätt ugnen på 250°. Pensla bullarna med ägg och strö över oregano. Grädda bullarna i mitten av ugnen 8-10 min.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 105 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem