Vispad brie
                                
                                    1 tim 10 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid: 1 tim
                                
                                    Buffé
                                    Förrätt
                                    Tillbehör
                        
                
                    •
                    
            
        
    Gör en krämigt bredbar brie genom att vispa den med en stavmixer eller matberedare! Viktigt att tänka på är att ta ut osten långt i förväg innan du ska vispa den, annars går det trögt. Servera som tilltugg eller dessert med hjortronsylt och frökex.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Falbygdens ® Brie du grand père
                                            
                                     
                                 | 
                                500 g | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Hjortronsylt
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ dl | 
| 
                                     
                                            
                                                Rostade pinjenötter
                                            
                                     
                                 | 
                                1 msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Knäckebröd eller frökex
                                            
                                     
                                 | 
                                8 | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
395 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g | 
| Protein: | 17,2 % | 16,7 g | 
| Fett: | 63,6 % | 28,4 g | 
| Kolhydrater: | 19,2 % | 18,6 g |