Vispad brie
1 tim 10 min
•
Arbetstid: 1 tim
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
Gör en krämigt bredbar brie genom att vispa den med en stavmixer eller matberedare! Viktigt att tänka på är att ta ut osten långt i förväg innan du ska vispa den, annars går det trögt. Servera som tilltugg eller dessert med hjortronsylt och frökex.
Ingredienser
|
Falbygdens ® Brie du grand père
|
500 g |
|---|---|
|
Hjortronsylt
|
½ dl |
|
Rostade pinjenötter
|
1 msk |
|
Knäckebröd eller frökex
|
8 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
395 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 17,2 % | 16,7 g |
| Fett: | 63,6 % | 28,4 g |
| Kolhydrater: | 19,2 % | 18,6 g |