Viltskavscarbonara med syrad grädde
45 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Testa denna uppdaterade version med svamp och viltskav, en garanterad succé.
Ingredienser
Pasta, t ex pappardelle
|
300 g |
---|---|
Viltskav
|
240 g |
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Skogschampinjoner
|
125 g |
2 msk | |
Salt
|
1 tsk |
3 dl |
Färsk persilja
|
1 kruka |
---|---|
Parmesanost
|
50 g |
Äggulor
|
4 |
Nymalen svartpeppar
|
|
Picklad svamp
|
ev 1 dl |
Gör så här
Överblivna äggvitor kan man baka på eller göra äggviteomelett av dvs. en vanlig omelett men bara på äggvitan.
Näringsvärden, per port
Energi:
730 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 59 g |
Fett: | 39 g |

