Viltskavscarbonara med syrad grädde
                                
                                     45 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Huvudrätt
                        
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Testa denna uppdaterade version med svamp och viltskav, en garanterad succé.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Pasta, gärna fullkorn
                                            
                                     | 360 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Viltskav
                                            
                                     | 240 g | 
| 
                                            
                                                Gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Vitlöksklyfta
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Skogschampinjoner
                                            
                                     | 125 g | 
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 3 dl | 
| 
                                            
                                                Färsk persilja
                                            
                                     | 1 kruka | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Parmesanost
                                            
                                     | 50 g | 
| 
                                            
                                                Äggulor
                                            
                                     | 4 | 
| 
                                            
                                                Nymalen svartpeppar
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Picklad svamp
                                            
                                     | ev 1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Överblivna äggvitor kan man baka på eller göra äggviteomelett av dvs. en vanlig omelett men bara på äggvitan.
Näringsvärden, per port
Energi:
780 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,3 g | 
| Protein: | 17,5 % | 33,6 g | 
| Fett: | 46,3 % | 40,8 g | 
| Kolhydrater: | 36,2 % | 69,5 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    