Viltpaté med cumberlandyoghurt

Viltpaté med cumberlandyoghurt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(42 st)

Viltpaté med mycket smak! Passar lika bra till julbordet som till förrätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 bitar

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Grovhacka kycklinglevern. Skala och finhacka löken. Bryn levern i smör i en stekpanna. Låt löken fräsa med några min. Blanda viltfärsen med salt, peppar, enbär, mjöl och ägg. Rör i lever, lök och crème fraiche. Häll smeten i en smord, ugnssäker form, ca 1 1/2 liter. Grädda i mitten av ugnen ca 1 tim. Låt patén kallna. Blanda yoghurt och cumberlandsås. Servera patén i skivor med såsen och små gurkor.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 145 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem