Verdesås
20 min
Buffé
Tillbehör
•
Såsen blir extra god om den får vila i kylen över natten.
Ingredienser
| 5 dl | |
|
Bladspenat
|
100 g |
|
Färsk basilika
|
½ kruka |
|
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Parmaskinka i tunna skivor
|
250 g |
|
Salami i tunna skivor
|
250 g |
|
Bresaola i tunna skivor
|
250 g |
|
Mortadella i tunna skivor
|
250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bufféportion
Energi:
326 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bufféportion | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 21,8 % | 17,5 g |
| Fett: | 73,6 % | 27,1 g |
| Kolhydrater: | 4,6 % | 3,7 g |