Vegetarisk Jansson
1 tim 10 min
•
Arbetstid: 20 min
Frysbar
•
En krämig och god Janssons frestelse utan ansjovis, där vi ersatt fisken med syrlig syltlök. En ny klassiker på julbordet.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
|
Rödlök
|
1 |
|---|---|
| 50 g | |
|
Mjölig potatis
|
750 g |
|
Syltlök
|
1 dl |
|
Kryddpeppar
|
½ tsk |
|
Lagerblad
|
1 |
|
Salt
|
1 tsk |
| 2 dl | |
| 1 dl | |
|
Ströbröd
|
1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
463 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,8 g |
| Protein: | 5,2 % | 5,9 g |
| Fett: | 59,9 % | 31,4 g |
| Kolhydrater: | 34,9 % | 39,8 g |