Varma mackor med lax

Varma mackor med lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Varma mackor är gott att festa på till fredagsmyset eller som lyxigt mellanmål. Dessa mackor med lax doppas i äggstanning och steks vackert gyllenbruna.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Ta bort skinn och ben från laxen. Dela den i mindre bitar och blanda med crème fraiche. Skala och skiva löken tunt. Lägg ihop bröden med lök, spenat och laxröran emellan och tryck ihop lätt. Vispa upp ägg, mjölk, salt och peppar i en bunke. Vänd mackorna i äggvispet. Stek dem i smör 2-3 min på varje sida. Dela bröden i trekanter.

Näringsvärden, per Per st

  • Energi: 235 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag