Varma mackor med lax

Varma mackor med lax

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Varma mackor är gott att festa på till fredagsmyset eller som lyxigt mellanmål. Dessa mackor med lax doppas i äggstanning och steks vackert gyllenbruna.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Ta bort skinn och ben från laxen. Dela den i mindre bitar och blanda med crème fraiche. Skala och skiva löken tunt. Lägg ihop bröden med lök, spenat och laxröran emellan och tryck ihop lätt. Vispa upp ägg, mjölk, salt och peppar i en bunke. Vänd mackorna i äggvispet. Stek dem i smör 2-3 min på varje sida. Dela bröden i trekanter.

Näringsvärden, per Per st

  • Energi: 235 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem