Varm kronärtskocksdipp
35 min
Brunch
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Denna varma kronärtskocksdipp passar utmärkt att servera till såväl smörstekt baguette som till grönsaksstavar. Marinerade kronärtskockor blandas med färsk basilika, parmesan, crème fraiche, tabasco och chili flakes. Denna röra toppas med riven lagrad ost för att sedan gratineras. Mums så gott!
Ingredienser
Marinerade kronärtskockshjärtan
|
1 burk à ca 300 g |
---|---|
Färsk basilika
|
1 kruka |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Falbygdens® Pecorino romano
|
50 g |
2 dl | |
Tabasco
|
2 tsk |
Chili flakes
|
½ tsk |
150 g | |
Salt
|
Till servering:
Liten baguette
|
1 |
---|---|
Gör så här
Näringsvärden, per portion exkl. tillbehör
Energi:
500 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Kolhydrater: | 2 g |
Fett: | 48 g |

