Värdshusknäcke med potatiskräm, syrad rödlök och löjrom
1 tim
Förrätt
Tillbehör
•

Fredrik frestar med festligt tilltugg på rustikt knäckebröd. En härlig kombination av svenska smaker får inleda aftonens supé.
Ingredienser
Rund knäckebrödskaka
|
1 |
---|---|
Mjöliga potatisar
|
3 |
1½ dl | |
Äggula
|
1 |
1½ dl | |
Salt
|
Rödlök
|
1 |
---|---|
Rödvinsvinäger
|
1 msk |
Strösocker
|
1 msk |
Ansjovisfilé
|
125 g |
---|---|
Löjrom
|
50 g |
Färsk dill till garnering
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
377 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6 g |
Protein: | 17,7 % | 16,4 g |
Fett: | 36,6 % | 15,6 g |
Kolhydrater: | 45,7 % | 42,4 g |

