Värdshusknäcke med potatiskräm, syrad rödlök och löjrom
1 tim
Förrätt
•

Fredrik frestar med festligt tilltugg på rustikt knäckebröd. En härlig kombination av svenska smaker får inleda aftonens supé.
Ingredienser
Rund knäckebrödskaka
|
1 |
---|---|
Mjöliga potatisar
|
3 |
1½ dl | |
Äggula
|
1 |
1½ dl | |
Salt
|
Rödlök
|
1 |
---|---|
Rödvinsvinäger
|
1 msk |
Strösocker
|
1 msk |
Ansjovisfilé
|
125 g |
---|---|
Löjrom
|
50 g |
Färsk dill till garnering
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
275 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 13 g |
Kolhydrater: | 29 g |
Fett: | 11 g |

