Vaniljmarinerade apelsiner

Vaniljmarinerade apelsiner

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Kvarg med vaniljsmak med lite rivet apelsinskal är perfekt tillbehör till de vaniljkryddade apelsinskivorna.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 apelsiner
  • 1½ dl vatten
  • ¾ dl strösocker
  • ½ vaniljstänger

Apelsinröra:

Gör så här:

Gör så här:

Skala apelsinerna med kniv så att allt det vita kommer bort. Skiva dem och lägg i en skål. Låt vatten, socker och snittad vaniljstång koka ca 10 minuter i en kastrull. Sila den varma marinaden över apelsinskivorna. Låt stå ca 1 timme. Blanda kvarg och apelsinskal och servera det till apelsinerna.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 29 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem