Vaniljgratinerad rabarber

Vaniljgratinerad rabarber

Betyg

(36 st)

En proffsig dessert som du snabbt förbereder och serverar nygratinerad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Blanda rabarber, kanel och socker i små, ugnssäkra portionsformar. Grädda rabarbern i mitten av ugnen ca 15 min. Ta ut formarna. Hit kan man förbereda. Fördela kvarg över rabarbern. Strö över socker och mandel. Höj ugnstemperaturen till 250°. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min tills det börjar få färg.

Näringsvärden, per portion inklusive biscotti

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 39 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem