Våfflor med Svecia och lufttorkad skinka

Våfflor med Svecia och lufttorkad skinka

Betyg

(12 st)

Enkla men goda våfflor som passar till både förrätt, lunch eller buffén. Svecia, paprika och lufttorkad skinka lyfter våfflorna till oanade höjder!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt mjölken. Vispa till en jämn smet. Tillsätt det avsvalnade smöret. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör före första laggen. Grädda våfflorna. Lägg upp dem på galler. Kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda paprika, ost, kvarg, salt och peppar. Servera ostkrämen på våfflorna tillsammans med skinkan. Mal gärna över lite svartpeppar.

Tips:

Våffelsmet och tillbehör kan göras i förväg.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem