Våfflor med saffran och apelsin

Våfflor med saffran och apelsin

Betyg

(8 st)

Grädda gyllengula våfflor och servera med färgglada bär eller fruktsallad. En klick grädde på toppen är underbart gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

Gör så här:

Gör så här:

Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, bakpulver, saffran, socker och apelsinskal. Vispa i mjölk och smör till en slät smet. Hetta upp ett våffeljärn. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna. Vispa grädden. Servera våfflorna direkt med grädde och bär.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem