Våfflor med saffran och apelsin

Våfflor med saffran och apelsin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

Grädda gyllengula våfflor och servera med färgglada bär eller fruktsallad. En klick grädde på toppen är underbart gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

Gör så här:

Gör så här:

Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, bakpulver, saffran, socker och apelsinskal. Vispa i mjölk och smör till en slät smet. Hetta upp ett våffeljärn. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna. Vispa grädden. Servera våfflorna direkt med grädde och bär.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem