Våfflor med ost och rosmarin

Våfflor med ost och rosmarin

Betyg

(6 st)

Annorlunda våfflor på dinkelmjöl med ost och rosmarin i våffelsmeten. Jättegod till soppa eller sallad istället för bröd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Fyllning:

Gör så här:

Gör så här:

Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, ost, rosmarin, salt och bakpulver. Vispa i mjölk, ägg och smör till en slät smet. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna. Blanda crème fraiche med rosmarin. Servera våfflorna direkt med crème fraiche och rädisor.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 380 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem