Våfflor med matjessill

Våfflor med matjessill

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Perfekt bjudmat! Både våfflor och matjessill kan göras i förväg.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

  • 200 g matjessillfiléer
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 1 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • färsk dill

Gör så här:

Gör så här:

Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål. Tillsätt mjölken och vispa till en jämn smet. Rör ner det avsvalnade smöret. Hetta upp våffeljärnet. Pensla med lite smör före första laggen. Grädda våfflorna. Lägg upp dem på galler. Låt matjessillen rinna av väl och skär den i mindre bitar. Blanda matjessill, gräslök och dill. Vänd ner gräddfilen. Servera på våfflorna och garnera ev med dillkvistar.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem