Våfflor med matjessill
30 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Denna våffla är perfekt att bjuda på vid såväl påsk som midsommar. Servera den som en liten pizza eller som snittar. Det brynta smöret lyfter smaken ytterligare.
Ingredienser
100 g | |
Vetemjöl
|
3½ dl |
Bakpulver
|
2 tsk |
4 dl |
Tillbehör:
25 g | |
Kokta ägg
|
2 |
Matjessillfiléer
|
200 g |
Finskuren färsk gräslök
|
2 msk |
Finhackad rödlök
|
2 msk |
1 dl | |
Skivade rädisor
|
2 |
Smörgåskrasse
|
Gör så här
Näringsvärden
Energi:
430 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 14 g |
Kolhydrater: | 27 g |
Fett: | 30 g |

