Våfflor med getostcrème och honung
45 min
Brunch
Förrätt
•

Våfflor på dinkelmjöl som är extra goda tillsammans med smakerna getost, honung och rosmarin. Passar även utmärkt att servera till brunch, förrätt eller vickning
Ingredienser
Svenskt Smör från Arla®
|
100 g |
---|---|
Siktat dinkelmjöl
|
3½ dl |
Bakpulver
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Arla Ko® Standardmjölk
|
4½ dl |
Ägg
|
2 |
Getostkräm:
Falbygdens® Getost
|
50 g |
---|---|
Arla Köket® Crème fraiche
|
2 dl |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Flytande honung
|
4 tsk |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
345 kcal
Näringsvärden per portion exklusive tillbehör | |
---|---|
Protein: | 8 g |
Fett: | 23 g |
Kolhydrater: | 26 g |

