Våfflor med getostcrème och honung
45 min
Brunch
•

Våfflor på dinkelmjöl som är extra goda tillsammans med smakerna getost, honung och rosmarin. Passar även utmärkt att servera till brunch, förrätt eller vickning
Ingredienser
100 g | |
Siktat dinkelmjöl
|
3½ dl |
Bakpulver
|
2 tsk |
Salt
|
½ tsk |
4½ dl | |
Ägg
|
2 |
Getostkräm:
Falbygdens® Getost
|
50 g |
---|---|
2 dl | |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Flytande honung
|
4 tsk |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
270 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 10,2 % | 6,8 g |
Fett: | 61,6 % | 18,8 g |
Kolhydrater: | 28,2 % | 18,7 g |

