Ugnspannkaka med päron och ingefära
30 min
Huvudrätt
Middag
•
Ugnspannkaka är ett enkelt sätt att snabbt få fram god och enkel mat på bordet. Denna ugnspannkaka blir extra smakrik med päron, mandel och ingefära. Den är god som den är utan sylt eller andra tillbehör.
Ingredienser
|
Vetemjöl med fullkorn
|
3 dl |
|---|---|
| 6 dl | |
|
Ägg
|
3 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Päron
|
2 |
|
Malen ingefära
|
1 tsk |
|
Mandelspån
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Förpacka och ta med som mellanmål eller som återhämtning efter träning.
Näringsvärden, per port
Energi:
354 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,3 g |
| Protein: | 17,8 % | 15,5 g |
| Fett: | 28,7 % | 11,5 g |
| Kolhydrater: | 53,5 % | 46,6 g |