Ugnspannkaka
Efterrätt
Lunch
Mellanmål
Frysbar
•
&format=webp)
Saftig och luftig ugnspannkaka när den är som bäst. Enkelt recept på klassisk ugnspannkaka som toppas med vispad grädde och sylt. Den här ugnspannkakan passar lika bra till vardagsmiddagen som till efterrätt eller mellanmål. Underbart gott och lättlagat!

Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
Vetemjöl
|
3 dl |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
Arla Ko® Standardmjölk
|
6 dl |
Ägg
|
4 |
Svenskt Smör från Arla® till formen
|
Till servering:
Arla Ko® Vispgrädde
|
|
---|---|
Hallonsylt eller jordgubbssylt
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
362 kcal
Näringsvärden per portion exklusive tillbehör | |
---|---|
Protein: | 17 g |
Fett: | 14 g |
Kolhydrater: | 42 g |

