Ugnsbakade kvargplättar med skinka

Ugnsbakade kvargplättar med skinka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Powerplättar till frukost med massa protein håller dig igång fram till lunch.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

  • 250 g cocktailtomater
  • 1 msk olja
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Separera äggen. Lägg gulorna i en bunke och vitorna i en annan. Tillsätt kvarg, cottage cheese och salt till äggulorna och vispa samman. Vispa äggvitan till ett fast skum. Vänd ner äggvitan i kvargsmeten. Strimla skinkan. Klicka ut 12 plättar på plåtar med bakplåtspapper. Fördela den strimlade skinan på plättarna. Baka i mitten av ugnen ca 15 min. Halvera tomaterna, ringla på olja och strö över svartpeppar.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem