Gratinerade cottage cheeseplättar med spenat
45 min
Huvudrätt
•

Matiga spenatplättar med god smak från färskriven muskotnöt och riven ost. Servera gärna med grönsallad.
Ingredienser
500 g | |
Fryst bladspenat, tinad
|
400 g |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Olivolja
|
2 msk |
Ägg
|
3 |
150 g | |
Vetemjöl
|
3 dl |
Riven muskotnöt
|
1 krm |
Salt
|
½ tsk |
5 dl | |
Gruyère, riven
|
50 g |
Till servering:
Blandad grönsallad
|
100 g |
---|
Gör så här
Lägg till recept till tillagad
Näringsvärden, per port
Energi:
704 kcal
Energidistribution % | Energifördelning: per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 26,7 | 46,2 g |
Fett: | 42,6 | 33,9 g |
Kolhydrater: | 30,7 | 53,2 g |

