Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm
45 min
Huvudrätt
•
Torskrygg med klassiska smaker som pepparrot och spenat i en krämig sås. Pepparroten varierar i smak så justera mängden tills den passar just dig.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Blanda en klick Bregott Havssalt med dina nykota potatisar så smakar de ännu godare!
Energi:
455 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 32 g |
Kolhydrater: | 31 g |
Fett: | 21 g |
Ingredienser
Torskrygg
|
600 g |
---|---|
150 g | |
1½ dl | |
Finriven pepparrot
|
3 msk |
Bladspenat
|
100 g |
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
Salt
|
1 tsk |
Hackad färsk persilja
|
1 msk |
Ströbröd
|
1 msk |
Potatis
|
750 g |
---|