Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm

Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm

Betyg

(838 st)

45 min

Torskrygg med klassiska smaker som pepparrot och spenat i en krämig sås. Pepparroten varierar i smak så justera mängden tills den passar just dig.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 750 g potatis

Gör så här:

Gör så här:

Skala och koka potatisen. Sätt ugnen på 175°. Skär torsken i 4 bitar. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft. Fördela det i botten av en ugnssäker form. Lägg på fisken. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller potatismos

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 455 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem