Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Torskrygg med klassiska smaker som pepparrot och spenat i en krämig sås. Pepparroten varierar i smak så justera mängden tills den passar just dig.
Ingredienser
Torskrygg
|
600 g |
---|---|
150 g | |
1½ dl | |
Finriven pepparrot
|
3 msk |
Bladspenat
|
100 g |
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
Salt
|
1 tsk |
Hackad färsk persilja
|
1 msk |
Ströbröd
|
1 msk |
Potatis
|
750 g |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Blanda en klick Bregott Havssalt med dina nykota potatisar så smakar de ännu godare!
Näringsvärden, per port
Energi:
474 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6 g |
Protein: | 29,7 % | 34,6 g |
Fett: | 38,9 % | 20,9 g |
Kolhydrater: | 31,4 % | 36,6 g |

