Ugnsbakad lök med löjrom och crème fraiche

Ugnsbakad lök med löjrom och crème fraiche

Betyg

(36 st)

En lättlagad förrätt till festbordet. Servera de mjuka lökhalvorna ljumma.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Skär bort toppen och botten på lökarna och halvera dem. Ställ lökarna i en ugnssäker form och pensla med smör-&rapsolja. Baka dem i mitten av ugnen ca 1 tim. Lägg löjrom och crème fraiche på löken. Garnera med dill och grovmalen svartpeppar.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 125 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem