Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Tillbehör
•
God och enkel mingelmat med en frisk smak av pepparrot och äpple.
Ingredienser
| 100 g | |
| 1 dl | |
|
Riven pepparrot
|
2 msk |
|
Fyrkantigt mjukt tunnbröd
|
2 |
|
Hårdkokta ägg
|
2 |
|
Grönt äpple
|
1 |
|
Rökt renstek
|
8 skivor |
|
Smörgåskrasse
|
1 ask |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Fäst bröden med tandpetare om de har svårt att hålla ihop.
Näringsvärden, per bit
Energi:
132 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,6 g |
| Protein: | 50,1 % | 16,3 g |
| Fett: | 34,8 % | 5,2 g |
| Kolhydrater: | 15,1 % | 4,9 g |