Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot

30 min
Arbetstid: 30 min
Brunch Buffé Förrätt Tillbehör
Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot

God och enkel mingelmat med en frisk smak av pepparrot och äpple.

Ingredienser

100 g
1 dl
Riven pepparrot
2 msk
Fyrkantigt mjukt tunnbröd
2
Hårdkokta ägg
2
Grönt äpple
1
Rökt renstek
8 skivor
Smörgåskrasse
1 ask

Gör så här

  • Blanda gräddfil och pepparrot i en skål och ställ åt sidan. Hacka äggen och skiva äpple tunt.
  • Bred färskost på bröden. Fördela ägg, äpple och renstek på bröden.
  • Rulla ihop och skär i bitar. Toppa rullarna med pepparrotsröra och smörgåskrasse.
Markera receptet som tillagat

Fäst bröden med tandpetare om de har svårt att hålla ihop.

Näringsvärden, per bit

Energi:

132 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per bit
Fiber: - 0,6 g
Protein: 50,1 % 16,3 g
Fett: 34,8 % 5,2 g
Kolhydrater: 15,1 % 4,9 g
https://www.arla.se/recept/tunnbrodsrullar-med-rokt-renkott-och-pepparrot/