Tunn ugnspannkaka
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
En lite tunnare, frasigare ugnspannkaka, helt enkelt. En rätt som med största sannolikhet återkommer på middagsborden!
Ingredienser
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|---|---|
| 6 dl | |
|
Ägg
|
3 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Rökt skinka
|
200 g |
| 3 msk |
|
Morot
|
300 g |
|---|---|
|
Lingonsylt
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Tärna, koka och frys in rotfrukter som mjuknat. Gott i grytor och soppor.
Näringsvärden, per port
Energi:
508 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,7 g |
| Protein: | 20 % | 25 g |
| Fett: | 37,2 % | 21,4 g |
| Kolhydrater: | 42,8 % | 53,5 g |