Prinskorv med ingefärspäron och dipp

Prinskorv med ingefärspäron och dipp

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

Prinskorv smakar fantastiskt tillsammans med ingefärskryddade päron. Oväntat gott på julbordet eller som lunch med kokt potatis.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gräddfilsdipp:

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop dippen och ställ kallt. Skär kryss i ändarna på korvarna. Klyfta och kärna ur päronen. Stek korvarna i 1 msk smör-&rapsolja i en stekpanna och lägg dem åt sidan. Stek päronen på låg värme i resterande smör-&rapsolja ca 5 min. Tillsätt ingefära och gräslök. Servera korven och päronen med dippen.

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 540 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem