Prinskorv med ingefärspäron och dipp

Prinskorv med ingefärspäron och dipp

Betyg

(15 st)

Prinskorv smakar fantastiskt tillsammans med ingefärskryddade päron. Oväntat gott på julbordet eller som lunch med kokt potatis.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gräddfilsdipp:

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop dippen och ställ kallt. Skär kryss i ändarna på korvarna. Klyfta och kärna ur päronen. Stek korvarna i 1 msk smör-&rapsolja i en stekpanna och lägg dem åt sidan. Stek päronen på låg värme i resterande smör-&rapsolja ca 5 min. Tillsätt ingefära och gräslök. Servera korven och päronen med dippen.

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 540 kcal
  • Protein: 14 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem