Toscansk soppa med kyckling
15 min
•
Arbetstid: 15 min
Buffé
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Matlåda
Middag
Varmrätt
Frysbar
•
Pimpa den färdiglagade toscanska tomatsoppan med kyckling, vitlök, salladslök och pestocrème. Perfekt mat att laga när tiden är knapp!
Ingredienser
|
Kycklingbröstfilé
|
300 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Babyspenat
|
70 g |
| 1 msk | |
|
Kelda® Mustig tomatsoppa
|
1 liter |
|
Pesto, gärna hemlagad
|
4 msk |
|---|---|
|
Färsk persilja
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
324 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,2 g |
| Protein: | 28,7 % | 22,9 g |
| Fett: | 53,9 % | 19,7 g |
| Kolhydrater: | 17,4 % | 13,9 g |