Toscansk soppa med kyckling
15 min
Buffé
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Varmrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Pimpa den färdiglagade toscanska tomatsoppan med kyckling, vitlök, salladslök och pestocrème. Perfekt mat att laga när tiden är knapp!
Ingredienser
Kycklingbröstfilé
|
300 g |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Salt
|
1 tsk |
Babyspenat
|
70 g |
1 msk | |
Kelda® Mustig tomatsoppa
|
1 liter |
Pesto, gärna hemlagad
|
4 msk |
---|---|
Färsk persilja
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
324 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 28,7 % | 22,9 g |
Fett: | 53,9 % | 19,7 g |
Kolhydrater: | 17,4 % | 13,9 g |

