Kycklingsoppa med nudlar

Kycklingsoppa med nudlar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(305 st)

Nudlar och kyckling passar förträffligt ihop och ger lite asiatiska förtecken till denna lättlagade soppa.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g kycklingbröstfilé
  • 2 paprikor
  • 1 purjolök
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 8 dl vatten
  • 2 tärningar hönsbuljong
  • 50 g äggnudlar
  • 1 krm cayennepeppar
  • salt

Till servering:

Gör så här

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i små bitar. Kärna ur paprikorna. Strimla paprika och purjolök.
  2. Fräs allt i smör i en stor kastrull. Häll på vattnet och lägg i buljongtärningar. Låt soppan koka upp.
  3. Bryt ev nudlarna och lägg i dem. Låt soppan koka 3-5 min. Smaka av med cayennepeppar och ev salt.
  4. Servera soppan genast med en klick matyoghurt.

Skriv ut

Källa: