Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Tortillachips
Tortillachips
15 min
•
Kommentarer
Rosta klippta tortillabröd på hög värme i ugnen och du får knapriga och extra goda chips till alla dipper
Andra liknande recept
1 tim 5 min
Tacopaj
(4194)
45 min
Tacogratäng
(288)
40 min
Tacos
(73)
30 min
Enchiladas
(672)
15 min
Guacamole
(151)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 225° eller 210° varmluft.
Skär eller klipp bröden i bitar i lagom chipsstorlek.
Lägg dem på en plåt, ringla över olja och strö över salt. Blanda om och sprid ut jämnt över plåten.
Rosta i mitten av ugnen ca 5 min. Chipsen ska få färg och bli knapriga.
Klart!
Tips:
Varva tomatsalsa, crème fraiche och guacamole i en skål och servera chipsen vid sidan om.
Näringsvärden, per styck
Energi:
30 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
5 g
Fett:
1 g
Ingredienser
Tortillabröd
4
Olivolja
1 msk
Flingsalt
1 tsk
Andra liknande recept
1 tim 5 min
Tacopaj
(4194)
45 min
Tacogratäng
(288)
40 min
Tacos
(73)
30 min
Enchiladas
(672)
15 min
Guacamole
(151)
45 min
Enchiladas med kyckling
(609)
20 min
Quesadillas
(90)
Budget
25 min
Enchiladas med kyckling och cottage cheese
(201)
40 min
Fisktacos
(10)
40 min
Panerad fisk
(70)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arla webbshop
Konsumentforum