Tortillachips

Tortillachips

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(49 st)

Rosta klippta tortillabröd på hög värme i ugnen och du får knapriga och extra goda chips till alla dipper

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 30 st

  • 4 tortillabröd
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skär eller klipp bröden i bitar i lagom chipsstorlek. Lägg dem på en plåt, ringla över olja och strö över salt. Blanda om och sprid ut jämnt över plåten. Rosta i mitten av ugnen ca 5 min. Chipsen ska få färg och bli knapriga.

Tips:

Varva tomatsalsa, crème fraiche och guacamole i en skål och servera chipsen vid sidan om.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 30 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 1 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem