Tortilla med kyckling & tomat

Tortilla med kyckling & tomat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Stek tortillan försiktigt i torr panna, så trollar du fram härliga smaker och får osten att smälta perfekt!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. Fördela kyckling och tunt skivade tomater på hälften av tortillabröden. Krydda med salvia och strö över osten. Lämna ca 1 cm kant på bröden, då osten flyter ut när man steker dem. Lägg på de resterande tortillabröden och tryck till lite lätt. Stek dem försiktigt i en torr stekpanna i 4-5 min på varje sida, tills de har fått fin färg och osten har smält. Dela varje rundel i 4-6 delar vid servering.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem