Quesadillas med salami

Quesadillas med salami

Betyg

(14 st)

Det här receptet på quesadillas har en fyllning på ost, salami och potatis. Det är ett smart sätt att använda potatis som blivit över, och perfekt till utflykten!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 stora tortillabröd
  • 350 g kokt potatis
  • 1 röd paprika
  • 2½ dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella
  • 100 g salami
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja

Gör så här:

Gör så här:

Krossa eller mosa potatisen grovt. Kärna ur och skär paprikan i strimlor. Blanda potatis, paprika och mozzarella. Fördela blandningen på bröden. Strimla salamin och lägg på potatisblandningen.Vik ihop och stek bröden i smör-&rapsolja på svag värme ca 4 min på varje sida. Skär bröden i bitar och servera.

Tips:

3 st stora tortillabröd kan bytas ut mot 6 st små.
På utflykten är det smart att servera quesadillas i kaffefilter.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 49 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem