Quesadillas med salami

Quesadillas med salami

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Det här receptet på quesadillas har en fyllning på ost, salami och potatis. Det är ett smart sätt att använda potatis som blivit över, och perfekt till utflykten!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 stora tortillabröd
  • 350 g kokt potatis
  • 1 röd paprika
  • 2½ dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella
  • 100 g salami
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja

Gör så här:

Gör så här:

Krossa eller mosa potatisen grovt. Kärna ur och skär paprikan i strimlor. Blanda potatis, paprika och mozzarella. Fördela blandningen på bröden. Strimla salamin och lägg på potatisblandningen.Vik ihop och stek bröden i smör-&rapsolja på svag värme ca 4 min på varje sida. Skär bröden i bitar och servera.

Tips:

3 st stora tortillabröd kan bytas ut mot 6 st små.
På utflykten är det smart att servera quesadillas i kaffefilter.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 495 kcal
  • Protein: 17 g
  • Kolhydrater: 49 g
  • Fett: 27 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem