Torsk med varm äpple- och kålsallad

Torsk med varm äpple- och kålsallad

Betyg

(37 st)

Ugnsbakad torsk serverad med en fräsch och varm sallad som får både sötma och syra från äpple. Toppa med brynt kryddsmör med hasselnöt och salvia.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 150°. Gnid in fisken med salt och peppar. Lägg 3 salviablad på varje fiskbit. Baka fisken i mitten av ugnen ca 15 min. Skär kål och äpple i stora bitar och fräs i lite av smöret 2–3 min. Dra åt sidan. Smula ädelost och pressa citron över äpple- och kålfräset. Bryn resten av smöret med hasselnötterna och resten av salviabladen i en kastrull. Servera fisken med äpple- och kålsallad, brynt hasselnötssmör och kokt potatis.

Brynt smör - såhär gör du!

 

Näringsvärden, per port inkl potatis

  • Energi: 645 kcal
  • Protein: 39 g
  • Kolhydrater: 43 g
  • Fett: 33 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem