Torsk med morotssås, svarvade morötter, ärter och potatis.
35 min
Huvudrätt
•
Ett enkelt knep för att få torsken extra god är att snabb-rimma den i rikligt med salt i 10 minuter, spola sedan av saltet och laga enligt anvisning.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
510 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 30 g |
Kolhydrater: | 37 g |
Fett: | 25 g |
Ingredienser
Torskfilé
|
500 g |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
2 msk |
Morotssås:
Morotsjuice
|
1½ dl |
---|---|
2 dl | |
Majsstärkelse
|
2 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Cayennepeppar
|
1 krm |
Malen vitpeppar
|
1 krm |
Tillbehör:
Potatis
|
750 g |
---|---|
Morötter, gärna olika färger
|
3 |
Frysta gröna ärter
|
4 dl |
Ärtskott
|
40 g |