Torsk med äggsås

Torsk med äggsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(35 st)

45 min

Varsamt kokt fisk med vit sås, kokt ägg och rikligt med persilja är en riktig klassiker på middagsbordet.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

  • 500 g torskrygg

Gör så här

Gör så här

  1. Börja med att koka potatisen. Koka äggen ca 7 min, låt svalna.
  2. Koka torsken i saltat vatten på låg värme ca 5 min.
  3. Skala och hacka äggen. Värm såsen under omrörning. Rör ner ägg och persilja.
  4. Koka ärterna ca 1 min. Servera fisken med äggsåsen, potatis och gröna ärter

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa: