Torsk med äggsås

Torsk med äggsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(34 st)

45 min

Varsamt kokt fisk med vit sås, kokt ägg och rikligt med persilja är en riktig klassiker på middagsbordet.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Gör så här:

Skala och koka potatisen. Koka äggen ca 7 min, låt svalna. Koka torsken i saltat vatten på låg temperatur ca 5 min. Skala och hacka äggen. Värm såsen under omrörning. Rör ner ägg och persilja i såsen innan servering. Värm de gröna ärterna. Pressa potatisen. Servera fisken och äggsåsen med pressad potatis och gröna ärter.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem