Tonfisktacos med bönor
Budget

Tonfisktacos med bönor

20 min Huvudrätt
Annorlunda tacos med tonfisk istället för köttfärs, smalt och mättande.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 125°.
  • Låt tonfisken rinna av. Häll av spadet från bönorna och skölj dem i kallt vatten.
  • Finstrimla sallad och salladslök. Halvera tomaterna.
  • Blanda gräddfil, chilisås och salt.
  • Värm tacoskalen i ugn enligt anvisning på förpackningen.
  • Fyll dem sedan med sallad, tonfisk, bönor, salladslök, tomater och gräddfilssås. Toppa med ost.
Klart!
Energi:

330 kcal

Protein: 25 g
Kolhydrater: 27 g
Fett: 13 g

Ingredienser

Tonfisk i vatten
225 g
Kidneybönor
400 g
Huvud sallad
½
Salladslökar
3
Körsbärstomater
8
2 dl
Chilisås
3 msk
Salt
1 tsk
Tacoskal
8
1½ dl