Tonfisktacos med bönor

Tonfisktacos med bönor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(17 st)

Annorlunda tacos med tonfisk istället för köttfärs, smalt och mättande.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 125°. Låt tonfisken rinna av. Häll av spadet från bönorna och skölj dem i kallt vatten. Finstrimla sallad och salladslök. Klyfta tomaterna. Blanda gräddfil, chilisås och salt. Värm tacoskalen i ugn enligt anvisning på förpackningen. Fyll dem sedan med sallad, tonfisk, bönor, salladslök, tomater och gräddfilssås. Toppa med ost.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 330 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem