Tonfisktacos med bönor

Tonfisktacos med bönor

20 min
Huvudrätt
Annorlunda tacos med tonfisk istället för köttfärs, smalt och mättande.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/tonfisktacos-med-bonor/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 125° eller 100° varmluft.
  • Låt tonfisken rinna av. Häll av spadet från bönorna och skölj dem i kallt vatten.
  • Finstrimla sallad och salladslök. Halvera tomaterna.
  • Blanda gräddfil, chilisås och salt.
  • Värm tacoskalen i ugn enligt anvisning på förpackningen.
  • Fyll dem sedan med sallad, tonfisk, bönor, salladslök, tomater och gräddfilssås. Toppa med ost.
Klart!
Energi:

330 kcal

Protein: 25 g
Kolhydrater: 27 g
Fett: 13 g

Ingredienser

Tonfisk i vatten
225 g
Kidneybönor
400 g
Huvud sallad
½
Salladslökar
3
Körsbärstomater
8
2 dl
Chilisås
3 msk
Salt
1 tsk
Tacoskal
8
1½ dl