Tomatsoppa toppad med vitost, rostade nötter och färsk oregano

10 min Huvudrätt Lunch
Tomatsoppa toppad med vitost, rostade nötter och färsk oregano

Denna tomatsoppa är enkel att laga men får extra smak och textur tack vare toppingarna. Marinerad vitost ger en mild sälta och krämighet, medan rostade pumpakärnor och valnötter tillför crunch och nötighet. Färsk oregano ger en aromatisk avslutning som lyfter soppan. Perfekt som lunch eller en lätt vardagsmiddag, och går snabbt att göra när tiden är knapp.

  • Arla
  • Recept & mat
  • Tomatsoppa toppad med vitost, rostade nötter och färsk oregano

Ingredienser

Kelda® Mustig tomatsoppa
1 liter
1 burk
Rostade pumpakärnor
1 dl
Valnötter
1 dl
Färsk oregano
1 kruka

Gör så här

  • Värm soppan. Toppa med osten och tillhörande olja, frön, nötter och färsk oregano.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

514 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 2,9 g
Protein: 15,6 % 19,8 g
Fett: 72,6 % 42,2 g
Kolhydrater: 11,8 % 14,9 g
https://www.arla.se/recept/tomatsoppa-toppad-med-vitost-rostade-notter-och-farsk-oregano/