Tomatsoppa med pasta och pestocrème
10 min
Huvudrätt
•
Med färdig tomatsoppa är middagen kirrad på ett litet kick! Värm upp soppan i en kastrull. Låt fylld färskpasta koka i soppan. Rör ihop en pestocrème och toppa din tomatsoppa med rostade frön - en riktig vardagsräddare!
Ingredienser
|
Kelda® Mustig tomatsoppa
|
10 dl |
|---|---|
|
Färsk pasta
|
250 g |
|
Pesto
|
½ dl |
| 1 dl | |
|
Rostade pumpakärnor
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
374 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,8 g |
| Protein: | 13,9 % | 12,8 g |
| Fett: | 54,8 % | 23,2 g |
| Kolhydrater: | 31,3 % | 28,8 g |