Tomatsoppa med pasta och pestocrème
                                
                                     10 min
                                
                                    Huvudrätt
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Med färdig tomatsoppa är middagen kirrad på ett litet kick! Värm upp soppan i en kastrull. Låt fylld färskpasta koka i soppan. Rör ihop en pestocrème och toppa din tomatsoppa med rostade frön - en riktig vardagsräddare!
 
    Ingredienser
| 
                                            
                                                Kelda® Mustig tomatsoppa
                                            
                                     | 10 dl | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Färsk pasta, t ex ravioli och gärna fullkorn
                                            
                                     | 250 g | 
| 
                                            
                                                Pesto, gärna hemlagad
                                            
                                     | ½ dl | 
| 1 dl | |
| 
                                            
                                                Rostade pumpakärnor
                                            
                                     | 1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
374 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,8 g | 
| Protein: | 13,9 % | 12,8 g | 
| Fett: | 54,8 % | 23,2 g | 
| Kolhydrater: | 31,3 % | 28,8 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
     
    &format=webp)