Tomatsoppa med ostbaguette
15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
En svalkande sommarsoppa som snabbt mixas ihop. Serveras med en fräsch färskoströra.
Ingredienser
Tomatsoppa:
Konserverade hela tomater, ca 400 g
|
1 burk |
---|---|
Grönsaksbuljong
|
2 dl |
Tomatpuré
|
2 msk |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Salt och peppar
|
Ostbaguette:
Baguette
|
1 |
---|---|
150 g | |
2 dl | |
Flytande honung
|
1 msk |
Krasse
|
1 ask |
Flingsalt
|
|
Svartpeppar
|
|
Olivolja
|
1 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
380 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 14 g |
Kolhydrater: | 33 g |
Fett: | 21 g |

